maandag 14 november 2011

NY dag 5

Ge zijt getrouwd met een bioloog of niet, nog steeds, dus wij naar de New York Botanical Garden in the Bronx. Lange metrorit maar genoeg mensen om naar te kijken. Prachtige herfstkleuren in een schitterende herfstzon, wat wil een mens nog meer? Een rondrit in een treintje?  Een schaterende dochter? Oh ja, er is een kei leuke belevingstuin voor kinderen, Oona is nog net een ietsiepietsie te klein helaas. En het eten is ook niet de moeite. Maar we zagen niet, want het is echt supermooi en rustig. Terug de metro op (hé, er rijden ook express treinen!).

We gaan naar B&Hvideo en audio, wat een belevenis met behulpzame joden en een transportband boven je kop. Alleen zitten ze hier met een andere netspanning dan bij ons, dus die muziekinstallatie zullen we niet kopen. Dan even binnen piepen bij Macy's en dan naar Tannen's Magic shop  (goed verstopt in een building) waar Michiel wat magie ging kopen... Binnenkort live voor u!
En dan naar Top of the rock, de andere wolkenkrabber met als voordeel dat ge de Empire State dus kunt zien. In den donker dus veel schone lichtjes, heel mooi en rustgevend en indrukwekkend en blij dat ik die electriciteitsrekening niet moet betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten