maandag 14 oktober 2013

Operatie #4 inpakken

Jaja mannekes, donderdag zijn we weg. En het heeft allemaal wat vertraging opgelopen, maar het komt wel goed. Het grootste deel van onze spullen wordt met een verhuisfirma verhuisd, via de lucht, maar wel met een cargo-vlucht. Kwestie dat we geen uren aan die bagageband moeten staan en niet moeten klungelen met zeven luchthaven-karrekes waar niet mee te sturen valt.
Maar wat neem je allemaal mee? Awel, dit.Er zijn er die dat veel vinden. Als we ginder in een gemeubeld huis/appartement  gaan wonen (en dat is de bedoeling), dan hebben we niet veel nodig, alleen wat kleren, toch? Ik zeg dan snel: ja, maar met zo'n kindje, dat is toch anders. De waarheid is uiteraard dat er maar één bakje is met spullen van Oona, en haar kleine fietske. En ook wel haar eetstoel. Maar verder: spullen voor ons.
En is dat daar geen naaimachien? Ja, dat is een naaimachien!
En is dat daar geen KitchenAid? Ja, dat is de keukenrobot der snobs!
En het broodmachien is blijkbaar van de foto gevallen. 
Ok, ik heb me wat laten gaan, maar samen is dat nog altijd minder dan een mountainbike (en die staat niet op de foto), ieders zijn hobby's.

De mannen van de verhuisfirma vonden dat heel weinig. Die zeiden letterlijk: oei. Gene televies? Geen meubelen? Zoudt ge ni nog wat boeken meenemen?

Enfin, die hebben alles netjes ingepakt en hopelijk is dat morgen dan al vertrokken, richting douane en weet ik nog wat allemaal zodat we ons niet te lang moeten vervelen in ons viersterrenhotel enzo, ge weet wel.

En hoe ik me voel: wonderbaarlijk rustig. Er is nog geen verkeerd woord gevallen, er is nog geen traan gevloeid.  We komen eraan!

1 opmerking: