woensdag 7 december 2011

warning: geek girl coming up

Net terug van congres 'New Technologies for new Audiences'. Interessant. Brein op volle toeren. Maar ik zat er dus weer over te piekeren. Over mezelf en de technologie. Echt piekeren.
Ik stel u voor, aan de ene kant: vrienden en familie; aan de andere kant: mijn job en toffe collega's. En een compléét ander technologiegebruik.
Ik voel me een technologische laatbloeier aan de ene kant (nog maar sinds deze week op twitter) en een complete geek en freak aan de andere kant (jááá, ik hou van mijn ipad!)

Ik vind dat vermoeiend om de non-believers te overtuigen. En het vreemde is dat die non-believers daar steeds opnieuw naar vragen. Wat er nu toch in godsnaam zo leuk is aan liken op facebook. Wat het nut is van een profiel op LinkedIn. En of je nu echt wil volgen op twitter wie er chips gegeten heeft en wie er wacht op de trein.Ik moet mij precies altijd verantwoorden.
 
En dan komt dé uitspraak: Katelijne, je bent veranderd.
Ja, klopt. De wereld is ook veranderd weet je wel?

Dus ja, ik hou van mijn smartphone. En ja, Spotify (en consoorten) is geweldig. Twoppy ziet er tof uit, de nieuwe look van YouTube moet ik nog bekijken, Apps, QR-codes, hashtags en The Cloud. Laat maar komen.  En laat mij maar gewoon doen als het u niet interesseert. Ik neem u niks kwalijk, echt niet.

3 opmerkingen:

  1. Schattie, weg met de non believers! Welkom op twitter en lang leve die nieuwe media. En vooral stop met je te verantwoorden. voor niets nodig. Hèllo it's almost 2012! Greet X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat je op twitter zit. prima, op facebook perfect, spotify luisteren is leuk, maarrrr kruipt daar eigenlijk allemaal niet veel tijd in? en is het dat niet wat die non-believers bedoelen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei Jan, sebiet heb ik geen tijd meer om straks langs te komen!

    BeantwoordenVerwijderen